Insurgent
Insurgent 02 Feb 2018
0

Up next

Vraja S-a Rupt  "Oculta s-a căcat pe ea" Interviu Incendiar Jordan Maxwell & Alex Jone
31 Aug 2020
Vraja S-a Rupt "Oculta s-a căcat pe ea" Interviu Incendiar Jordan Maxwell & Alex Jone
Insurgent · 6 Views

"TOXIC" ALIMENTE PERICULOASE - Documentar dr. G. Mencinicopschi (RO/EN)

514 Views

"Suntem ceea ce consumam"
- T O X I C este primul film documentar romanesc care spune adevarul despre alimentele pe care le consumam, despre provenienta acestora si despre adevarata lor compozitie.
Filmul Documentar TOXIC ofera o experienta unica, 80 de minute de adevar, totul intr-o viziune proaspata si nonconformista. Analizeaza cat de sanatoasa este hrana pe care o consumam zilnic, pornind de la principiile prof. Dr. Gheorghe Mencinicopshi si de la intrebarea "Ce este alimentul?"
Profesorului Mencinicopschi porneste de la o teorie simpla, si anume corpul uman este creat de natura sa decodeze informatia din mancare si sa o transforme in substantele necesare pentru a ramane sanatos. In ultimii ani, oamenii au adus modificari alimentelor prin agricultura intensiva si puternic industrializata, cu scopul de a creste productia si profitul, ceea ce a dus la disparitia acelei informatii naturale in mancarea de zi cu zi, pe care organismul nu o mai recunoaste si are astfel probleme in a o decoda. " Ne-am dorit in plus, ca prin acest documentar, sa imbinam informatia riguroasa si impartiala, sa o facem accesibila tuturor oamenilor care incearca sa-si schimbe modul de viata si sa spuna stop bombardamentului cu produse pline de tot felul de chimicale”, a marturisit Andrei Sota, regizorul filmului….

Filmul Documentar TOXIC trateaza in detaliu industria alimentara si explica felul in care mancarea ajunge de la producator la dumneavoastra in farfurie. Este bazat pe ideile si studiile domnului Profesor Gheorghe Mencinicopschi si ecranizat de Andrei Sota. Multumiri speciale merg catre dl. Ing. Silviu Socol, presedinte al FARES Romania, fara sprijinul caruia pelicula nu s-ar fi putut realiza. Producator al acestui film este Corina Pintilie, un aprig sustinator al traiului sanatos si editor al numeroaselor carti de succes in domeniu (editura Coreus). Productia executiva a fost realizata de echipa Makina Film
Sursa: Internet / YouTube
VIZIONARE PLACUTA !

Show more
0 Comments sort Filtrează după

Facebook Comments

Up next

Vraja S-a Rupt  "Oculta s-a căcat pe ea" Interviu Incendiar Jordan Maxwell & Alex Jone
31 Aug 2020
Vraja S-a Rupt "Oculta s-a căcat pe ea" Interviu Incendiar Jordan Maxwell & Alex Jone
Insurgent · 6 Views