Insurgent
Insurgent 20 Jun 2018
0

Up next

Corneliu Vadim Tudor A Fost Lichidat De Oculta Mondiala?
18 Sep 2020
Corneliu Vadim Tudor A Fost Lichidat De Oculta Mondiala?
Insurgent · 6 Views

Oculta incalca Codul Penal si face intimidari asupra AdevarulDinMinciuna.com

335,997 Views
In Altele

Criminalistica Oculta schimba la locul de intimidare numere de imatriculare rosii expirate (5 numere au schimbat) iar unul dintre baieti era "vecin" cu mine.

Au iesit DEMONII la lasarea serii sa se hraneasca cu energie.

Este a patra oara in doi ani cand m-am prins de jocul vostru, si este ultimul avertisment caci stiu cine face aceste jocuri.

Nu ma faceti sa imi fac un Hobby de a va fila eu pe voi sa vedem cu cate ilegalitati va prind si ce dosare punem pe rol cu tot cu articole de lege pe piesa din codul penal.

Aici ati incalcat:
CAPITOLUL VI
Infracţiuni contra libertăţii persoanei
Art. 206

Ameninţarea

(1) Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării.

Iar cand ati spart Facebook-ul meu pe data de 10 Iunie 2018 la ora 5:10 Dimineata, ati incalcat articolul

Art. 360

Accesul ilegal la un sistem informatic

(1) Accesul, fără drept, la un sistem informatic se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.

(2) Fapta prevăzută în alin. (1), săvârşită în scopul obţinerii de date informatice, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani.

(3) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) a fost săvârşită cu privire la un sistem informatic la care, prin intermediul unor proceduri, dispozitive sau programe specializate, accesul este restricţionat sau interzis pentru anumite categorii de utilizatori, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.

----

Oare trebuie sa va reamintesc ca pot sa va veghez oricand fara sa va dati seama? Si nu veti sti cand porneste dosarul penal spre voi cu tot cu dovezi la dosar, cu tot cu nume, cu tot cu fapte, cu tot cu alineate din lege, cu tot cu toate faptele de coruptie pe care le faceti, cu toate vizitele voastre oculte in locurile amenajate special in care va intanliti.

Printr-o tripla criptare cibernetica si o telepatie de la distanta nici nu o sa stiti de unde a venit puscaria, asa ca daca va place spectacolul, curvele, banii, drogurile, coruptia, si ce va mai place voua, bautura spritul si tarfele, masinile sport, va rog frumos sa va potoliti cu toata stima si tot respectul care inca il mai am pentru voi ca fiinta umana.
Am informatori care nu ii cunoasteti pentru ca nu vorbesc la telefon cu ei si nu umblu cu telefonul sau Traking Device-uri dupa mine, asa ca daca vreti sa ajungeti la puscarie cu temei legal nu aveti decat sa continuati, ca o sa cadeti voi astia care duceti pianul in spate nu o sa cada ala care a dat ordinul de filaj corupt pentru mine.

Voi scoateti niste dosare pe naspa, dar eu va pot pune cu tot arborele genealogic cu toate petele cu toate faptele cu toata pozitia telefoanelor voastre pe unde va plimbati si ce infractiuni faceti cu tot cu literele din lege si dosare direct pe net pe zece ani fara sa le puteti sterge vreodata securizate prin protocoale militare.

Sunt baiat de treaba, si nu fac asta, si e ultimul avertisment, repet stiu cine a facut asta, am vorbit cu un comandat de politie si cu inca alti masoni, agenti de politie si stiu cine a intrat pe Facebook-ul meu, stiu cine sunt baietii din filmare, stiu cine a fost baiatul din autobuz cu tatuajul cu femeia cu parul valvoi din autobuz cand plecam la munte, va stiu pe toti.

Va rog frumos sa va calmati, este ultimul avertisment si vorbesc foarte serios, cand pun dosarele pe rol o sa fie ca la Nagasaki si Hiroshima, o sa va treziti cu 20 de ani de puscarie fara sa puteti da mita, si la procurorii corupti o sa le fie frica sa va scoata pe mita.

Nu mai facei prostii din astea copilaresti, daca nu vreti urmatoarea masa a voastra sa fie la puscarie, ciorba de cartofi cu slanina.

Am inregistrari audio de pe telefoanele voastre cu codurile voastre tot de la ai vostrii, aceste inregistrari cu tot cu poze cu tot cu codurile penale si articole si infractiuni sunt bagate pe un CLOUD securizat sub protocol AES256 de biti cu parola de 64 de cifre alfanumerica pe tripla criptare electronica si trei oameni pe care nu ii cunoasteti au acces la acest cloud iar in caz ca se mai intampla orice tentativa de a imi pune in pericol fiinta porneste butonul START care inseamna ca o sa apareti pe diferite site-uri si pe diferite conturi de Facebook si pe cateva site-uri care nu veti putea sterge datele indiferent de ce o sa faceti.

Asa ca, ciocul mic, si stati in cotetul vostru si nu mai veniti pe interval, si nu mai intrati in conturile mele, si stati departe de mine, ca riscati ani multi de puscarie, o sa iesiti la batranete din puscarie cand nu o sa va mai tina picioarele de o sa spuneti "Doamne ce prost am fost".

Repet, va stiu pe TOTI, pe TOTI care ati pornit asta, de la A la Z.
Nu este informatie pe internet care sa ma intereseze si sa nu o cunosc.
Si stiu multi oameni din justitie care abea asteapta sa scape de voi, tot ai vostrii care tot voi ii platiti, s-au saturat de gunoaie si vor sa faca curat, s-au saturat de salariile mizere si de taxe si impozite sa va vada pe voi cum defilati la petreceri in costume scumpe si cu meniuri scumpe in masini scumpe.

In momentul asta riscati 20 de ani de puscarie pe care ii iert caci iertarea inseamna putere, dar urmatoarea data care se mai intampla ceva, orice o sa stiu ca sunteti tot voi, oculta, si atunci mintea voastra minunata nu o sa mai gandeasca CLAR!

Si apropo, va rog eu nu imi mai inchideti apelul cand vorbesc la telefon, caci ma deranjeaza glumele astea si imi e ca va trimit si eu niste glume din alea proaste la Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate si credeti ce spun, nu o sa poata nimeni sa mai ascunda dosarele alea caci are o sa fie pe o suta de ani stocate si pe net in fix acelasi moment cand se pune dosarul pe rol si o sa fie date dosarele la toata lista de procurori din Bucuresti, de nu o sa mai puteti ascunde nimic, NIMIC.

Hai sa facem un calcul, ma filati de 2 ani, si ati strans 20 de ani de puscarie pe infractiuni la posibilul dosar, incercati inca 2 ani ca sa faceti 40 de ani de infractiuni, incercati inca 2 ani ca sa faceti 60, incercati inca 2 ani ca sa faceti 80 de ani de puscarie, o sa va saturati de munca in folosul comunitatii la puscarie.

Am pe telefon un programel pe care daca simt ca ceva e in legatura cu voi, apas si incepe UPLOAD-ul de dosar pe toate site-urile si pe youtube si pe facebook pe zeci de conturi, si pleaca mesajele peste tot, in momentul ala toata lumea asta care e suparata deja pe voi o sa cunoasca ce faceti voi si nu uitati ca iesiti de multe ori in fix aceleasi locuri si mergeti pe aceleasi strazi cu toti oamenii astia care abea asteapta sa va identifice identitatea si faptele.

Hotul ne prins este negustor cinstit spune proverbul, dar eu v-am prins, si va rezerv imediat un loc la puscarie, cu tot cu toate actele in regula, stati linistiti ca legea aia cade imediat cu dovada pe camera, si vin oameni cu vointa din spate care o sa va bage la puscarie imediat, la puscarie nu o sa rezistati mult ca nu sunteti facuti voi de puscarie, voi ati stat in lux toata viata voastra, dar o sa iesiti de la puscarie daca mai continuati astea ori cand o sa se sfarseasca lumea, ori o sa muriti acolo de plictiseala, v-am iertat DAR ESTE ULTIMA OARA!

Ati intrat in Facebook la mine, ce ati extras de acolo ca stiu ca nu ati gasit nimic, TEAPA, aveti IP Static business de la Telekom iar ip-ul care a spart facebook-ul meu este asta: 109.97.152.84

Nu ma intereseaza cat de mandrii sunteti de voi, ce grade aveti, legile se aplica pentru voi ca pentru toti, coruptia asta nu o sa dureze la nesfarsit. Deja se dau cartile pe fata, eu iert un om doar de doua ori, a treia oara intra pe BLackList, asa ca daca vreti margarina pe paine meniu de puscarie, sa ma anuntati ca se rezolva, voi cred ca nu stiti cate conturi de facebook si cate organizatii nonguvernamentale abea asteapta dosarele care le-am pregatit in acesti doi ani.

Credeti ca stiti totul, ei bine nu stiti totul, dar eu stiu totul despre voi.

Show more
0 Comments sort Filtrează după

Facebook Comments

Up next

Corneliu Vadim Tudor A Fost Lichidat De Oculta Mondiala?
18 Sep 2020
Corneliu Vadim Tudor A Fost Lichidat De Oculta Mondiala?
Insurgent · 6 Views